• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Benjamin Lillelund

Benzema: Jeg er ingen legende

Foto: Getty Images

Karim Benzema synes ikke selv, han har speciel status i Real Madrid.

Af lillelund

Da Real Madrid i går massakrerede Galatasaray med hele 6-0, stjal Rodrygo rampelyset med sit hattrick, men en anden angriber rundede en stor milepæl.

Karim Benzema scorede nemlig sit Champions League-mål nummer 50 for Real Madrid, men det gør ham ikke specielt, fastslår han.

- Jeg er ingen legende. Da jeg skrev under med klubben, troede jeg ikke, at jeg ville komme så langt. Jeg er glad, siger Karim Benzema ifølge goal.com.

- Jeg prøver at hjælpe holdet og være så god som muligt. Det vil jeg fortsætte med. Jeg føler mig selvsikker. Hvis jeg kan hjælpe mine holdkammerat ved at snakke med dem, så gør jeg det.

Kun Cristiano Ronaldo og Raul med 105 og 66 mål har scoret flere gange for Real Madrid i Champions League end Karim Benzema.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...