• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Benzemas bagtalelse af Vinicius fylder forsiderne i Spanien

Foto: Getty Images

Karim Benzemas bagtalelse af Vinicius fylder torsdag forsiderne hos både Marca og Diario AS.

Af gram

Forholdet mellem Karim Benzema og Vinicius er næppe det bedste, efter at et tv-kamera tirsdag opfangede, at Benzema i pausen af opgøret mod Mönchengladbach sagde til Ferland Mendy, at Vinicius ikke skulle have bolden.

- Bror, du skal ikke spille bolden til ham. Jeg sværger på min mors liv. Han spiller imod os, lød det således fra Benzema til Mendy på fransk.

Læs også: Klikedannelse i Real Madrid: Benzema bagtalte brasiliansk stjerne på grov vis

Efterfølgende er der dukket flere oplysninger op om episoden, hvor Benzema angiveligt sagde til Mendy, at Vinicius 'intet brugbart' gjorde med bolden.

Desperat Benzema
Og Benzemas bagtalelse af sin unge holdkammerat fylder da også forsiderne på de spanske sportsaviser torsdag. 'Vini gør Benzema desperat', lyder det således på Marcas forside. 'Jeg ved ikke hvorfor, men han spiller imod os', lyder forsiden på Diario AS. Den Barcelona-baserede avis Mundo Deportivo fokuserer i stedet på Barcelonas 2-0-sejr over Juventus. 

Benzema har på Instagram selv forsøgt at dysse historien ned. 'Mens hundene gør, bliver de ignoreret af 9'eren', lyder det således fra franskmanden. 

---------------------------
Se alle de fede Europa League-kampe på Dplay til spotpris for Tipsbladets og clbold.dks læsere - SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...