• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Berlusconi vil gøre Milan store igen: Giv mig klubben tilbage

Foto: Getty Images

Det kan næsten lyde som et Donald Trump-slogan, men Silvio Berlusconi vil nu gøre Milan store igen.

Af tipsbladet.dk

Mellem 1986 og 2017 stod den italienske rigmand og politiker Silvio Berlusconi i spidsen for den italienske klub AC Milan, som han løftede op til at være blandt Europas allerbedste klubber med fem Champions League-trofæer i perioden.

I den sidste tid begyndte det dog at gå nedad for Milano-klubben, og siden salget er det bare gået mere i den gale retning. Det har nu fået ham til at kommentere på, hvordan man får holdet tilbage på rette spor, og svaret er simpelt.

Det fortæller han om i et interview med TeleLombardia.

Læs også:Tidligere Milan-ejer bliver nu undersøgt af de kinesiske myndigheder

- I forhold til, hvordan vi får Milan tilbage til at være 'store Milan' fra fortiden, så er det enkelt, selvom tiden gør det vanskeligt. Giv klubben tilbage til Silvio Berlusconi, lyder det fra ham selv.

I øjeblikket er han stadig involveret i fodbold, men det er da på en del lavere niveau end tidligere, da han nu ejer Monza, som spiller i Serie C, hvor han har den tidligere Milan-direktør Adriano Galliani i samme rolle.

Senest har han også joket med, at hvis Monza, der mest er kendt for racerløb, skulle møde Milan, så ville hans hold vinde med 3-0.

Læs også:AC Milan præsenterer ny cheftræner: Henter tidligere Inter-boss

Berlusconi har foruden et fodboldliv med masser af succes også oplevet at være den person, som har været premierminister i Italien i længst tid siden anden verdenskrig med sine ni år på posten. 

I 2017 solgte Berlusconi Milan til kinesiske Li Yonghong, som et år efter blev tvunget til at overdrage klubben til den amerikanske hedgefond, som havde lånt den kinesiske forretningsmand pengene til at købe den italienske klub for.

Læs også:Officielt: AC Milan fyrer Giampaolo

Læs også:Joachim Andersen gik over stregen i FCM: Skulle læse Ankersen-bog som straf

Læs også:Italien tog en arbejdssejr over Grækenland og booker billet til EM

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...