• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Legende om United-stjerne: Har ødelagt hele holdet

Foto: Getty Images

Paul Scholes revser Mason Greenwood efter Manchester Uniteds nederlag til Liverpool.

Af tipsbladet.dk

Ole Gunnar Solskjær er blevet ramt af en voldsom kritik ovenpå Liverpools historiske sejr over Manchester United, men nu langer Paul Scholes også ud efter spillerne - og særligt Mason Greenwood.

Den tidligere United-spiller revser kantspillerens indsats ved Liverpools første scoring.

- Taktisk var det rigtig skidt, men på den anden side er spillerne også nødt til at vise sund fornuft. Man tænker i første omgang, at Mason lukker ham ned. Det var næsten snyd. Han vidste, han ikke ville få bolden, og han vidste, det lignede, at han lukkede ham ned. Men han vidste også, at han ville spille bolden, og han kan ikke gøre noget, siger Scholes til Premier League Productions.

- Det er næsten snyd, hvordan han sprinter mod ham. De spiller den forbi ham, og så går han tilbage, fordi han tænker: "Jeg har gjort min del." Men han har ikke gjort sin del. Han har ødelagt hele holdet, fordi alle bliver trukket ud af position. Wan Bissaka er nødt til at skubbe op, Lindelöf ender som højre back, og så er der plads i midten.

- Pludselig, fordi Mason ikke gør sit job ordentligt, angriber holdet, og Salah kan spille både Keita, Alexander-Arnold og Robertson. Det er latterligt, hvordan det skete, og spillerne er nødt til at bruge deres sunde fornuft.

Liverpool vandt opgøret med 5-0.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.