• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Birmingham-dansker går 50 procent ned i løn

Foto: Getty Images

Birmingham bliver den første klub i Englands næstbedste række til at bede spillerne om at give afkald på nogle lønkroner.

Af tipsbladet.dk

Selv om coronavirussen hærger, har alle en husleje, der skal betales, og det er blevet en del nemmere for de administrative medarbejdere i Championship-klubben Birmingham City takket være blandt andre klubbens succesfulde danske venstre back Kristian Pedersen.

Daily Mail skriver, at størstedelen af Birmingham-truppen har accepteret at give afkald på halvdelen af den kommende månedsløn, så de ansatte, der ikke lever af at spille fodbold, kan få fuld løn.

Læs også:Dansk back er klar i mælet: Jeg skal spille Premier League

Alle spillere, der tjener mere end 50.000 om ugen, giver afkald på 50 procent af lønnen, og det gælder altså blandt andre danske Kristian Pedersen, der er én af de bærende kræfter på Birmingham-mandskabet.

Birmingham er den første klub i Championship til at bede spillerne om at give afkald på nogle lønkroner. 

Læs også:SønderjyskE kæmper for eksistensen: Der er ingen garantier

Danskerklubben er på 16. pladsen i ligaen. 

Læs også:Svensk stjerne hjælper lille klub: Betaler 11 år gammel bøde

Læs også:Ændrer i anbefalingerne: Danske klubber må nu træne i små grupper

Læs også:FC Groningen er ekstra opmærksom på ung dansker

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...