• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Bitter Klopp efter Anfield-nedtur: Tillykke til jer

Foto: Getty Images

Jürgen Klopp brokkede sig efter nederlaget til Atalanta igen over det travle kampprogram.

Af gram

Liverpool tabte onsdag med 2-0 til Atalanta på Anfield, og ifølge Jürgen Klopp var der tale om 'et fortjent nederlag'. 

De engelske mestre bankede Bergamo-klubben med 5-0 i den omvendte kamp for tre uger siden, men onsdag formåede hjemmeholdet ikke engang at præstere en afslutning indenfor rammen. 

Læs også: Angrende Liverpool-stjerne: Vi skulle aldrig have støttet Suárez

Scoringer af Josip Ilicic og Robin Gosens i anden halvleg afgjorde dermed opgøret, og med Atalantas sejr står både Liverpool, Atalanta og Ajax med gode chancer for at gå videre fra gruppen, hvor FC Midtjylland stadig ikke har formået at hente et eneste point. 

- Det var ikke en god kamp. For begge hold. Der blev ikke skabt meget, indtil de scorede målene. Et fortjent nederlag i en svær kamp. Dommeren fløjtede ikke meget, og det gjorde det endnu sværere for begge hold. Det var utroligt intenst, og man har brug for nogle pauser, lød det ifølge BT Sport fra Klopp. 

Revser tv-station
Jürgen Klopp rasede samtidig mod tv-stationen, der stod for interviewet efter kampen, nemlig engelske BT Sports. Tyskeren, der tidligere har brokket sig over tv-stationerne, er træt af det komprimerede kampprogram, der betød, at stjerner som Roberto Firmino, Andy Robertson, Fabinho og Diogo Jota startede på bænken mod Atalanta. 

- Vi havde øjeblikke, men ingen rigtige chancer. Det ville kunne ske for andre hold. I beder os spille på lørdag klokken 12.30, hvilket nærmest er kriminelt. Det har intet med resultatet at gøre, men tillykke til jer. Opadvendt tommelfinger, ingen skader. Vi klør på. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...