• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Blev rygtet til Superligaen: Nu meldes Ajax interesseret

Foto: Getty Images

Ianis Hagi, der angiveligt var et emne i Brøndby IF og FC Midtjylland sidste sommer, kan være på vej til Ajax.

Af tipsbladet.dk

I sommeren 2018 blev både Brøndby IF og FC Midtjylland meldt interesserede i den rumænske fodboldlegende Gheorghe Hagis søn, Ianis Hagi, men rumæneren endte ikke i Superligaen.

I stedet kan den 20-årige offensivspiller nu være på vej til hollandske Ajax.

Efter at have sikret rumænske Razvan Marin fra belgiske Standard Liege i april, har Ajax nemlig sat jagten ind på Hagi. Det skriver mediet Voetbal International.

Hagi er i øjeblikket på kontrakt i FC Viitorul i hjemlandet, hvor han er på kontrakt indtil sommeren 2023. Han skulle dog angiveligt være interesseret i at skifte allerede til sommer.

Hos Ajax kan Ianis Hagi muligvis være udset som en afløser for marokkanske Hakim Ziyech, der er blevet sat i forbindelse med et sommerskifte efter en flot sæson. 

I denne sæson har Hagi, som også har en fortid i Fiorentina og har spillet tre landskampe for Rumænien, leveret 10 mål og seks oplæg på 31 kampe for FC Viitorul i den rumænske liga.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...