• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League arp2

Braithwaite fik minutter på ny: Belønnes for sin dedikation

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite spillede endnu engang en rolle for FC Barcelona, da han kom på banen i lørdagens sejr mod Sevilla. En spansk avis giver et bud på, hvorfor han er foran Antoine Griezmann for tiden.

Af arp2

Martin Braithwaite fortsætter med at få spilletid i FC Barcelona, og lørdag kom han endnu engang i aktion for den spanske storklub.

Efter at have lagt op til to mål i midtugen mod Elche i midtugen, var danskeren henvist til bænken mod Sevilla lørdag, men angriberen kom trods alt på banen i de sidste ti minutters tid af opgøret, som Barcelona vandt 2-0.

Det samme kan for eksempel ikke siges om den franske verdensmester Antoine Griezmann, der fik lov at se hele kampen fra bænken.

Den spanske sportsavis Mundo Deportivo læser det som et signal på, at danskeren lige nu er foran Griezmann i køen til spilletid.

- Indskiftningen af Braithwaite i stedet for Griezmann er en belønning for hans dedikation, skriver avisen.

Spørgsmålet er nu, om danskeren kan holde sin plads foran den 29-årige verdensmester.

Næste opgør for Barcelona er igen mod Sevilla på onsdag i den spanske Copa del Rey. Barcelona tabte det første semifinale-opgør med 2-0.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...