• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaite kopierer Ronaldos 2002-frisure: Jeg er en fremragende frisør

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller har som mange andre masser af tid, og han har brugt tiden på at klippe sit eget hår. Nu har Ronaldo-frisure.

Af tipsbladet.dk

Der er ingen fodbold for tiden, så om man er stor fodboldstjerne eller almindelig lønmodtager, er der ikke meget andet at gøre end at blive hjemme og undgå fysisk kontakt med andre personer.

Sådan er det også for FC Barcelonas nye dansker, Martin Braithwaite. Den manglende fodbold betyder, at han har masser af tid til familien og ting i hjemmet.

Og Braithwaite har også brugt noget af den meget fritid til at eksperimentere, for af danskerens Instagram-konto fremgår det, at han har klippet sig selv.

Videoen ligger nederst i denne artikel, og som man kan se, er danskeren formentlig stor fan af brasilianske Ronaldo, for Braithwaite har klippet sit hår, så han ligner Ronaldo fra VM 2002, hvor turneringens topscorer løb rundt med en ganske interesant frisure.

- Det er så sjovt at være inden for hver eneste dag, for man finder ud af noget nyt om sig selv. Jeg har fundet ud af, at jeg er en fremragende frisør. Se her, siger danskeren og drejer kamaraet mod hovedbunden.

Læs også:Avis: Barca og PSG kæmper om gratis Chelsea-stjerne

- Så har du brug for en frisør, ring til mig. Jeg kender en, der vil være stolt, griner danskeren. 

Det er nok tvivlsomt, om danskeren i sidste ende har valgt at holde fast i frisuren. I hvert fald virker det til at være et sjovt gimmick i det, der er en svær tid for alle.

Braithwaite har formentlig ryddet den sidste del af hovedet også, så han nu er kronraget. 

Læs også:Torsdagens rygtebørs: Barca og PSG i kæmpe byttehandel

A new talent discovered today 💈

Et opslag delt af Martin Braithwaite (@braithwaite_no1) den

Læs også:Braithwaite om lønnedgang: Der er konsekvenser for alle

Læs også:Braithwaite og holdkammeraterne går 70 procent ned i løn i Barcelona

Læs også:Arteta om tidligere Barca-kammerat: Han burde være blevet en stjerne

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...