• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaite og Barcelona snubler i mesterskabskampen mod Celta

Foto: Getty Images

Barcelona med Martin Braithwaite på banen smed sejren til sidst, da de mødte Celta på udebane i La Liga.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite måtte tage plads på bænken fra kampens start, da Barcelona lørdag eftermiddag mødte Celta Vigo, som end ikke havde udtaget Pione Sisto til opgøret.

Her blev det til 2-2 mellem de to hold efter en sen scoring fra Celta.

Læs også:Spanien rykker nærmere danske tilskuertilstande

Som kampen forløb sig, kom Barcelona foran med 1-0 efter 20 minutter, da Luis Suarez satte hovedet på et frispark fra Lionel Messi og scorede. Celta kom tilbage kampen efter  fem minutter efter pausen, da Smolov nemt kunne sende bolden i mål til 1-1.

Midtvejs i anden halvleg var det igen Luis Suarez, som var på pletten, da fik drejet rundt med bolden i feltet efter en aflevering fra Messi, hvorefter han bragte den catalanske storklub tilbage på sejrskurs.

Læs også:Tidligere Real Madrid-spiller fyret én kamp efter coronapausen

Få minutter efter kom Braithwaite på banen, og fik dermed de sidste 20 minutter på banen for Barcelona. Her kom han på banen i stedet for unge Ansu Fati. 

Alligevel lykkedes det for Iago Aspas at få udlignet til 2-2 to minutter før den ordinære spilletids udløb på et lækkert frispark - og i overtiden havde Nolito tilmed muligheden for at sikre Celta sejren, men Ter Stegen diskede op med en stor redning. 

Resultatet betyder, at Barcelona nu er på førstepladsen med ét point ned til Real Madrid, som er en kamp bagefter og spiller mod Espanyol søndag, hvor de altså kan rykke sig to point foran.

Læs også:Hollandsk storklub henter 37-årig Jonas Lössl-konkurrent

Læs også:Real Madrid snupper førstepladsen i La Liga efter kontroversiel sejr

Læs også:Martin Braithwaite ligeglad med tvivlen på ham: Jeg styrer min fremtid

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...