• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaite ramt af lårskade: Kender endnu ikke omfanget

Foto: Getty Images

Martin Braithwaite er blevet skadet i sit venstre lår og han afventer nu, hvor alvorlig skaden er.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite er blevet ramt af en skade i venstre lår, og det er endnu ikke til at sige, hvornår offensivspilleren kan vende tilbage igen for FC Barcelona.

Det melder den catalanske storklub på dens officielle hjemmeside.

Læs også:Iskoldt mellem Luis Suarez og Barcelona: Klubben fryser ham ud

Her bliver der peget på, at den kommende udvikling vil kunne sige noget om, hvor længe den hurtige spiller kommer til at sidde udenfor.

I opstarten har Martin Braithwaite været med i testkampene mod Gymnastic og Girona, hvor det blev til første halvmod i opgøret mod førstnævnte, mens han fik den sidste halve time mod Girona, hvor han erstattede Lionel Messi.

Læs også:Briathwaite skifter kun fra Barcelona hvis han får et helt vildt bud

Nu må han dog tage sig en pause fra fodbolden.

For FC Barcelona er der en uge til, at de går i gang med La Liga, hvor de lægger ud med et opgør mod Villarreal, og det er altså et åbent spørgsmål lige nu, hvorvidt Braithwaite bliver klar til at være med i dén kamp.

Braithwaite lavede det store skifte til FC Barcelona tilbage i februar, hvor han har spillet 11 liga-kampe for klubben med ét mål til følge, som kom i et opgør mod Mallorca.

Læs også:Barcelona-toppen taler for første gang efter Messi ombestemte sig

Læs også:Skidt nyt for Braithwaite: Koeman vil beholde Coutinho

Læs også:Braithwaite: Jeg studerer og lærer af Messi hver dag

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...