• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaite skal væk: Har én betingelse til Barca

Foto: Getty Images

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite ser ud til at være på vej videre fra Barcelona.

Af tipsbladet.dk

Den danske Barcelona-spiller Martin Braithwaite har muligvis spillet sin sidste kamp for den catalanske storklub. I denne sommer ser det ud til, at holdet er ved at blive udskiftet på en del pladser i truppen.

Allerede nu er der kommet folk ind som Sergio Aguero, Eric Garcia og Emerson, mens man stadig venter på at få lukket handlen med Memphis Depay. Derfor skal der også spillere ud nu. Her peger sportsavisen Sport på, at Braithwaite er en af dem.

Foruden Braithwaite er spillere som Carles Aleña, Junior Firpo, Miralem Pjanic, Matheus, Samuel Umtiti og Coutinho ligeledes på affyringsrampen.

Selv har den danske offensivspiller givet udtryk for, at han meget gerne vil blive og bevise sig som en trupspiller. Det er dog ikke helt sådan Barcelona-ledelsen ser på sagen, og de har efter sigende haft et møde med Braithwaites agent for få dage siden.

Det møde gav angiveligt det resultat, at man er enige om at finde en vej ud, som giver mening for alle. Den eneste betingelse fra danskerens side var, at det først skulle være efter EM.

Dermed bliver det givetvis ikke lige om et øjeblik, at han bliver solgt. Samtidig er der også mulighed for, at han bruger slutrunden til at få klubber til at få øjnene op for ham. 

Til EM er der desuden blevet løftet for loftet for hvor mange, der må være til kampene. Læs mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...