• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaite tilbage på træningsbanen i Barcelona

Foto: Getty Images

For første gang efter Spanien blev lukket ned var Barcelona-mandskabet tilbage på træningsanlægget.

Af tipsbladet.dk

Mens tyskerne har været i gang i et par uger, og Superligaen er blevet genoptaget i disse dage, så er de ikke helt så langt i Spanien, hvor coronavirussen havde meget godt fat tidligere på året.

Spanierne har dog fundet frem til, hvornår de kan gå i gang igen, og derfor har klubberne igen kunne træne sammen. Det gjorde sig også gældende for den danske landsholdsangriber Martin Braithwaite i FC Barcelona.

Mandag var de på græs igen på Camp Tito Vilanova, hvor trænere og den øvrige stab havde mundbind på, mens spillerne var uden og i deres træningstøj. Til træningen var der særligt den klassiske 'rondo', som på dansk nok er bedst kendt som smørklat, hvor man har én eller to spillere, som skal forsøge at få bolden fra væsentligt flere spillere i en cirkel.

Det oplyses endvidere i den catalanske sportsavis Sport, at alle spillere var med pånær Ousmane Dembele, som stadig arbejder på at komme sig efter den operation, han fik tidligere på sæsonen.

Barcelona genoptager mesterskabskampen 13. juni, hvor de skal møde Mallorca. 

Ærkerivalerne fra Real Madrid var også tilbage på træningsbanen i Valdebebas, hvor Zidane lavede en 12 mod 12-kamp med sine spillere. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...