• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaites træner i møde med Barcelona-ledelsen om trup-problemer

Foto: Getty Images

Der har været dårlig stemning i Barcelona som følge af 2-2-kampen mod Celta i lørdags.

Af tipsbladet.dk

Barcelona snublede i mesterskabskampen i lørdags, hvor det blev til 2-2 mod Celta Vigo, der scorede deres udlignende mål sent i kampen. Det har tilsyneladende lagt op til krisestemning i storklubben.

Det melder den catalanske radiostation RAC1.

Læs også:Medie: FC Barcelona fyrer Quique Setien efter sæsonen

Her bliver der peget på, at der er alvorlige spændinger mellem spillerne og Barcelona-træner Quique Setien. Derfor var både klubbens præsident, Bartomeu, administrerende direktør Oscar Grau, førsteholdsdirektør Javir Bordas samt sportsdirektør Eric Abidal hjemme hos cheftræneren for at holde et møde.

Radiostationen beretter i den forbindelse, at Bartomeu skulle have udtrykt sin opbakning til Setien. Dog var han også meget interesseret i at høre om, hvad der skete på mødet mellem spillerne og Setien, som eftersigende skulle have været lidt anspændt.

Læs også:Spansk kritik af Braithwaite: Ikke særlig god og tæt på udvisning

Problemerne skulle blandt andet handle om, at Lionel Messi ignorerede assistenttræner Sarabia i en situation under kampen. 

Resultatet mod Celta betød desuden, at Barcelona mistede førstepladsen i La Liga, som nu tilhører Real Madrid, der er to point foran Martin Braithwaite og Co.

Næste opgave for Barcelona er mod Atletico Madrid tirsdag aften klokken 22. Det er et opgør, som sendes direkte på TV2 Sport X.

Læs også:FC Barcelona bekræfter: Har solgt Arthur til Juventus

Læs også:Transfer på plads: FC Barcelona køber midtbanespiller i Juventus

Læs også:Officielt: Getafe henter Barcelona-talent permanent

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...