• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Brexit-problemer: Ronaldo og Messi kan få britisk indrejseforbud

Foto: Getty Images

Med baggrund i både Lionel Messi og Cristiano Ronaldos skattesvindel-domme, kan de muligvis få svært ved at spille med i kampe i Storbritannien.

Af tipsbladet.dk

Storbrittaniens kommende brexit fra EU nærmer sig, og der er endnu ikke blevet lavet en aftale mellem parterne. Ikke desto mindre kan fremtiden byde på, at en række store stjerner ikke længere kan komme til at spille på britisk græs.

Det skriver den spanske sportsavis AS.

Læs også:Ronaldo efter voldtægsanklage: Kun fire personer jeg virkelig stoler på

Her drejer det sig om, at personer med en kriminel baggrund ikke vil kunne komme ind over grænsen. Det gælder ikke længere kun de personer, som skulle være en trussel mod den nationale sikkerhed. Fremover kan det også være folk, som har fusket med skatten.

Det er spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo begge dømt for i de seneste år. De er dog ikke de eneste, da også Real Madrids Marcelo og Atletico-angriberen Diego Costa har været dømt for skattesvindel.

Læs også:Tidligere United-manager om VAR: Næsten lige så skidt som Brexit

Som det ser ud nu, så vil det teoretisk betyde, at hverken Barcelona- eller Juventus-stjernen kan komme i kamp, hvis det ender med et såkaldt hårdt brexit.

Det er efter 31. oktober, at den nye lov kan træde i kraft.

Læs også:Kronik: Premier League kan gå glip af fremtidens Kanté og Fàbregas

Læs også:"Fodbold giver os det nationale sammenhold, vi desperat har brug for"

Læs også:Efter pistol-præsidenten: FIFA truer græske klubber med udelukkelse

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...