• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Brian Priske blæser til angreb mod Slavia Prag

Foto: Getty Images

Det er et offensivt indstillet FC Midtjylland-hold, der bliver sendt på banen mod Slavia Prag.

Af tipsbladet.dk

De danske mestre fra FC Midtjylland spiller onsdag aften returopgør i playoff-runden i kvalifikationen til Champions League mod Slavia Prag. Den første kamp i den tjekkiske hovedstad endte 0-0, og dermed er alt åbent endnu.

For midtjyderne er planen til kampen helt klar. Det skal være som man kender dem, understreger FCM-cheftræner Brian Priske.

- Vores mindset - og det, der har kendetegnet os i lang tid, synes jeg - er, at vi skal angribe og forsvare godt, men højt og langt væk fra vores eget hold for at kunne gøre ondt på modstanderen og angribe højere oppe, siger han til pressemødet forud for skæbneopgøret og fortsætter:

Læs også:Robuste Rasmus Ankersen passer på følelses-pendulet før CL-skæbnekamp

- Det er det, vi går ind til kampen med. Vi går ikke ind for at forsvare 0-0 og håbe på straffespark. Vi går ud for at angribe og vinde kampen. Det er det, der er mindsettet, lyder det fra Brian Priske.

Endvidere peger FC Midtjylland-træneren på, at han mener, at hans mandskab fik løst de defensive opgaver godt mod de hidsige forsøg på gennembrud, som Slavia Prag-spillerne stod bag. Samtidig fik han øje på de muligheder og rum, hvor de kan stikke til tjekkerne.

I det hele taget regner Priske ikke med, at det bliver meget anderledes end det første opgør, når de skal møde dem igen.

Læs også:Sviatchenko om FCM-succes: Et af de bedste hold, jeg har spillet på

- Det er to hold, som er meget lige og meget ens på nogle punkter. Jeg tror, at vi alle sammen kender betydningen af kampen, så jeg tror ikke, at der bliver ændret det helt store på de forskellige hold. Men det er klart, at mål kan være med til at ændre kampbilleder, og mål kan være med til at åbne kampen op i morgen, siger Brian Priske, som gerne ser et par ekstra procenter fra holdet i forhold til sidst, så de kan få en sejr.

Kampen mellem FC Midtjylland og Slavia Prag spilles onsdag aften klokken 21, og den sendes direkte på TV3+.

Læs også:FCM-træner før skæbnekamp: Champions League kan udvikle os alle

Læs også:Har FC Midtjylland nerverne til kampen om 200 millioner kroner?

Læs også:Solstrålehistorier, knive i ryggen og agendaer: Guide til transfer-skæbneugen

---------------------------

Se Vejle Boldklub - Lyngby BK og SønderjyskE - Brøndby på Dplay med spotpris til læserne på clbold.dk og tipsbladet.dk. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...