• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Braithwaite skifter kun fra Barcelona hvis han får et helt vildt bud

Foto: Getty Images

Martin Braithwaites fremtid ser nu ud til at blive i Barcelona, selvom truppen er ved at være overfyldt med offensivspillere.

Af tipsbladet.dk

I FC Barcelona har man godt med offensivspillere i truppen. Der er otte styks på plads i øjeblikket, som nok lige er en tand for mange. Her er det navne som Ansu Fati, Lionel Messi, Antoine Griezmann, Ousmane Dembele, Coutinho, Trincao og Pedri samt den danske landsholdsspiller Martin Braithwaite.

Særligt Braithwaite har længe været en spiller, som man har opfattet som en spiller, der er på vej videre, fordi han ser ud til at være i overskud. Sådan behøver det dog ikke at gå for ham.

Læs også:Barcelona-toppen taler for første gang efter Messi ombestemte sig

Det skriver den catalanske sportsavis Sport.

Her bliver der peget på, at Braithwaite er fuldstændig opsat på at blive ved med at have hjemmebane på Camp Nou i mindst ét år mere. Det eneste, som kan få ham videre vil være et helt vildt godt bud udefra.

Læs også:Hjulmand snupper sit første point som landstræner efter remis mod England

Dermed er han klar til at tage kampen op med de øvrige offensivspillere i Barcelona, hvor Luis Suarez ikke er talt med øverst, da det ser ud til, at han er godt på vej videre til en ny klub.

Transfervinduet lukker 5. oktober, og derfor kan der stadig ske meget i Barcelona, som er kommet under nyt trænerteam med et nyt koncept og projekt, som endnu ikke er blevet udfoldet endnu.

Læs også:Karakterer: Kasper Hjulmand kan have fundet landsholdets nye 6'er
Læs også:Færøerne festede til den lyse morgen i Aalborg efter triumf
Læs også:Her er de 22 bedste citater fra den forgangne Superliga-sæson

---------------------------

Se Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til clbold.dk og Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...