• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Catalanere har dommen klar: Her skal Braithwaite spille for Barcelona

Foto: Getty Images

Opfattelsen af Martin Braithwaite i det spanske er ved at flytte sig efter tre mål i de to seneste kampe for Barcelona.

Af tipsbladet.dk

Den danske landsholdsspiller Martin Braithwiate har haft lidt af en rutsjebanetur efter skiftet til FC Barcelona i februar, hvor han blev hentet til klubben i en form for nød-transfer, da klubben var hårdt ramt af skader.

Målene har dog ladet vente på sig for offensivspilleren, men tirsdag kom der tilsyneladende hul på bylden for Barca-danskeren, som scorede to gange i Champions League-kampen mod Dynamo Kiev.

Søndag fortsatte Braithwaite målformen, da han fik skrabet bolden over målstregen i Barcelonas 4-0-sejr over Osasuna, og det har fået blandt andet den catalanske sportsavis Sport til at få øjnene mere op for hans muligheder i klubben.

Læs også:Brandvarme Braithwaite igen på tavlen for Barcelona

Her bliver der peget på, at han nu muligvis slipper for at blive solgt videre, når januars transfervindue åbner igen.

- Hvem ved, hvorvidt Barcelona har brug for at sælge ham i januar og genovervejer hans fremtid. I opgøret i Kiev viste han, at han kan spille som 9'er på holdet, lød vurderingen forud for søndagens kamp.

Læs også:Efter kongekamp: Martin Braithwaite starter igen for Barcelona

Efterfølgende har avisens opfattelse af ham ikke blevet forværret efter endnu en scoring, hvor der dog er lidt forskel på, hvordan vurderingen er af Briathwaite bliver beskrevet, hvor man i den engelske udgave peger på, at det hjalp for ham at være fast på 9'er-positionen. I den spanske er der lidt mere blandet opfattelse af ham.

- Han åbnede scoringen efter rodet spil efter et skud fra Coutinho. Han bliver ved med at score. Han begyndte på et godt niveau, selvom han i løbet af kampen mistede dampen, som minutterne gik, skriver sportsavisen.

Næste opgave for Braithwaite og Barcelona er mod Ferencvaros i Champions League. 

Læs også:Stjerner i enorm lønnedgang: FC Barcelona sparer næsten en milliard

Læs også:El Diego i ørkenen: Da Tipsbladet mødte verdensstjernen Maradona

Læs også:Tidligere Barca-spiller: Messi gav mig lyst til at stoppe

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...