• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Anders Friis Daugbjerg

Chelsea bød 50 mio Euro: Nu kan han forlade Serie-A klub på fri transfer

Foto: Getty Images

For halvandet år siden bød Chelsea 50 millioner euro for Elseid Hysaj, og der sagde Napoli "nej tak", men nu kan det ende med, at albaneren forlader klubben på en fri transfer.

Af daugbjerg

Den albanske back Elseid Hysaj var angiveligt et kæmpe transferemne for Chelsea for godt og vel halvandet år siden efter albaneren spillede en pragtsæson for Napoli.

Den formidable sæson resulterede ifølge Hysajs agent i, at London-klubben Chelsea smed et tilbud på bordet som lød på hele 50 millioner euro, svarende til 375 millioner kroner.

Det endte dog ikke med et salg af Napoli-spilleren, og nu ligner det altså ifølge agenten, at det ender med at Napoli slet ikke kommer til at tjene på spilleren, som ligner en mand, der skal væk fra klubben.

- For halvandet år siden kunne Napoli have accepteret 50 millioner euro fra Chelsea, og nu risikerer Napoli at miste spilleren gratis, siger Hysajs agent Mario Giuffredi ifølge Football Italia og fortsætter:

- Ligegyldigt hvad der sker med Hysaj, bliver det godt. Hvis han forlader Napoli, skal det ske, som det skulle have gjort i sommers. Hvis han bliver, mister Napoli en spiller på fri transfer, men uanset, så løser det sig fra vores side, siger Mario Giuffredi.

Elseid Hysaj har kontraktudløb i Napoli den 30 juni 2021.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...