• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Chelsea floppede og tabte til West Ham

Foto: Getty Images

Chelsea tabte til West Ham, der ikke havde vundet siden september.

Af tipsbladet.dk

Chelsea indkasserede et yderst skuffende nederlag, da de lørdag tabte til West Ham, der ikke havde vundet i syv kampe og siden september.

Til opgøret var Chelsea uden flere profiler, da N’Golo Kante og Willian startede på bænken, mens Tammy Abraham ikke var med. I stedet startede reserverne Pedro og Olivier Giroud. 

Læs også:Midlertidig Arsenal-træner: Vil gøre alt for at få folk til at smile igen

Og det svækkede Chelsea-hold blev straffet tidligt i anden halvleg. West Hams venstre back Aaron Cresswell modtog bolden i venstre side, før han snød Chelseas Reece James og tog et træk ind i feltet, hvor han sendte bolden ind ved fjerneste stolpe.

Efter en times spil valgte Chelseas træner, Frank Lampard, derfor at sende N’Golo Kante og Willian i aktion, men de kunne ikke ændre på kampens udfald.

I stedet fik West Ham sendt bolden i mål igen lidt efter ved Michail Antonio, men det blev annulleret for hånd på bolden, efter at situationen var blevet kigget igennem i VAR-rummet.

West Ham vandt dog alligevel 1-0, og de sikrer sig tre vigtige point i bunden af Premier League, hvor de nu rykker op som nummer 13. Chelsea er imidlertid nummer fire.

Læs også:Lørdagens rygtebørs: Arsenal og Real Madrid i vild byttehandel

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...