• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Chelsea forlænger med Giroud

Foto: Getty Images

Chelsea har udløst en klausul i Olivier Girouds kontrakt, hvorfor han nu holdes på Stamford Bridge indtil sommeren 2021.

Af tipsbladet.dk

Vejen til spilletid har været ganske lang for Olivier Giroud i de seneste sæsoner, og særligt under Frank Lampard har han været henvist til bænken.

Angriberen har også selv ytret sin utilfredshed over de manglende minutter, og med kontraktudløb denne sommer var der udsigt til, at Giroud uden problemer kunne finde sig en ny klub.

Læs også:Søndagens rygtebørs: Liverpool jagter italiensk stjernefrø

Men sådan kommer det ikke til at gå.

Chelsea oplyser på klubbens hjemmeside, at man har udløst en klausul i franskmandens kontrakt, således at han holdes i klubben også i næste sæson.

Læs også:Paul Pogbas storebror skifter klub: Vender hjem til Frankrig

- Jeg er glad for at forlænge mit ophold og mit eventyr i Chelsea. Jeg kan ikke vente med at komme tilbage og nyde tællende kampe med mine holdkammerater. Jeg ser frem til at bære Chelsea-trøje igen - særligt foran vores fans på et fuldt Stamford Bridge, når det bliver muligt igen, siger Giroud.

Chelsea købte Giroud i Arsenal i starten af 2018.

Læs også:Kvinde bragt til hospitalet: Chelsea-stjerne er blevet arresteret efter date

Læs også:Frygter for sønnens helbred: PL-anfører bliver væk fra træning

Læs også:Eden Hazard: Det har været meget skuffende

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...