• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Chelsea klar med nyt spillerkøb - lægetjek gennemføres nu

Foto: Getty Images

Chelsea har endnu en signing på plads, bekræfter Frank Lampard.

Af tipsbladet.dk

Da Chelsea søndag aften tabte 0-2 hjemme mod Liverpool, lavede Kepa Arrizabalaga igen en kæmpe fejl, der kostede en scoring, og det kan måske være spanierens sidste aktion som Chelsea-spiller. 

For gennem noget tid har Edouard Mendy været rygtet til klubben, og nu er det så bekræftet fra Frank Lampard, at den senegalesiske målmand slutter sig til Chelsea. 

På et pressemøde har Chelsea-manageren således fortalt, at Rennes-målmanden lige nu er i gang med det obligatoriske lægetjek, inden han kan blive præsenteret af London-klubben. 

- Mendy er til lægetjek lige nu, og han vil blive vores spiller efter det, siger Lampard. 

Det forlyder, at Edouard Mendy koster 179 millioner kroner nu, og hvis en række bonusser udløses, skal Chelsea betale yderligere 45 millioner kroner for målmanden. 

---------------------------
Se masser af fede Europa League-kampe med Tottenham, Arsenal, Leicester og Napoli på Dplay - spotpris til Clbold.dk og Tipsbladet.dk's -læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...