• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Chelsea-skurk om straffesparkskontrovers: De ville bare støtte mig

Foto: Getty Images

Ross Barkley nedtoner det, der udefra set lignede uenighed om, hvem der skulle sparke det straffespark, som Barkley brændt i Chelsea Champions League-kamp tirsdag.

Af degn

En kontroversiel Chelsea-hændelse opstod undervejs i englændernes 0-1-nederlag til Valencia i Champions League-tirsdag aften. Chelsea fik et straffespark, som Ross Barkley ville og endte med at tage, men undervejs så både italienske Jorginho og brasilianske Willian noget utilfredshed ud med Barkley.

Det drejede sig dog ikke om noget særligt, hævder Barkley nu.

- Vi har en masse dygtige straffesparksskytter i truppen. På listen i omklædningsrummet stod der, at jeg tager straffespark, hvis jeg er på banen, ellers er det Jorginho. De ville bare støtte mig i at forsøge at score, siger Ross Barkley til Chelseas hjemmeside.

Barkley endte med at skyde straffesparket over mål og Chelsea gik fra kampen uden at score.

- Jeg skuffet over, at jeg brændte straffesparket. Når jeg er banen tager jeg straffespark, men jeg eksekverede det åbenlyst ikke godt. Jeg følte mig selvsikker. Alle brænder straffespark. Jeg tager straffespark hver dag, og jeg scorede på straffespark i preseason. Jeg har brændt før, sådan er det bare, siger Barkley.

Senest Barkley tog et straffespark før Valencia-kampen var den tredje februar 2016. Her scorede han endda på to straffespark i Evertons 3-0-sejr over Newcastle i Premier League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...