• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Chelsea stryger til tops efter ny sejr

Foto: Getty Images

Anders Christensen sad på bænken i hele opgøret, da Chelsea vandt over Newcastle.

Af tipsbladet.dk

Chelsea havde gang i en god stime før landskampspausen med fire sejre i træk, og den gode stime fortsatte de lørdag eftermiddag.

På udebane mod Newcastle havde Frank Lampards tropper nemlig ingen problemer med at tage deres femte sejr på stribe. Det sluttede 2-0 til London-klubben, som dermed kravler op på førstepladsen i Premier League.

Læs også:Arsenal-manager nedtoner slagsmål mellem stjerner: Sådan noget sker

Der skulle blot gå ti minutter, før Chelsea bragte sig foran i opgøret. Efter et hjørnespark smækkede Mason Mount et indlæg ind i feltet, og her var værternes Federico Fernandez uheldig med at dreje bolden i sit eget mål.

Chelsea fortsatte med at være dominerende i kampen, men der skulle gå næsten en time, før de igen kom på måltavlen.

Læs også:Trænere er åbne for hovedstødsforbud

Timo Werner tog et langt løb med bolden fra egen banehalvdel, inden han ved Newcastles felt spillede holdkammeraten Tammy Abraham fri. Herfra havde den 23-årige englænder ingen problemer med at sende bolden i kassen i via stolpen.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, som danske Andreas Christensen så fra bænken. Det sluttede med en 2-0-sejr til Chelsea.

Sejren sender Chelsea op på en midlertidig førsteplads i Premier League, men de har dog spillet minimum en kamp mere end flere af de andre tophold. 

Læs også:Efterretningsagenter og bestikkelse: Qatars VM var den vildeste beslutning

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...