• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Nicklas Grodt Degn

Chelsea-topscorer: Vi skal lade vores vrede gå ud over Liverpool

Foto: Getty Images

Tammy Abraham begræder Champions League-nederlaget til Valencia, men vil bruge det til noget positivt i weekendens opgør mod Champions League-vinderne.

Af degn

Tammy Abraham har været ustoppeligt i Premier League-sæsonen indtil videre, men tirsdag formåede Valencia at holde på den unge englænder og resten af Chelsea-holdet fra fadet i spaniernes 1-0-sejr på Stamford Bridge.

Det skal der hurtigt revanche for, lyder det fra Chelsea-topscorer Abraham, der har en stor opgave i weeeknden

- Søndag bliver en test af vores karakter. Vi kan lade vores vrede gå ud over Liverpool. Det er en kæmpe kamp, og begge hold vil forsøge at vinde. Vi vil se frem til at råde bod på nederlaget (mod Valencia, red.), sagde Abraham efter Valencia-kamp ifølge Sky Sports.

Med nederlaget mod Valencia skal Chelsea nu forsøge at samle point fra Lille og Ajax i gruppens kommende kampe for at komme tilbage på sporet.

- Det er stadig tidligt. Vi er rasende over, at vi tabte, men der er stadig fem kampe tilbage. Vi skal bare vinde de næste fem, sagde Abraham.

21-årige Tammy Abraham har scoret syv mål i fem Premier League-kampe denne sæson.

Chelsea tager imod Liverpool søndag klokken 17.30.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...