• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Chelsea-træner om Hakim Ziyech: Prøvede at hente ham i januar

Foto: Getty Images

Chelsea ville have Hakim Ziyech i januar, men Ajax ville ikke slippe den marokkanske stjerne.

Af tipsbladet.dk

Chelsea sikrede sig torsdag en markant forstærkning, da englænderne kunne meddele, at de har hentet Hakim Ziyech fra Ajax. Cheftræner Frank Lampard og kompagni får imidlertid først glæde af kreatøren til næste sæson.

Transfervinduet i januar lukkede således for knap to uger siden, og selvom de prøvede, kunne Chelsea ikke få lokket Ajax til at sige farvel til Hakim Ziyech i januar.

Det afslører Frank Lampard overfor Sky Sports.

- Vi prøvede, men det var ikke muligt. Vi ved alle, hvordan transfervinduet i januar fungerer. Man må respektere, at klubber, der har topspillere, ønsker at beholde dem. Men det er overstået, og nu har vi ham til næste sæson, lyder det fra Chelsea-træneren.

Læs også:Officielt: Chelsea køber Hakim Ziyech i Ajax

Frank Lampard åbner også for, at Chelsea kan hente flere forstærkninger til sommer.

- Vi skal først og fremmest fokusere på den nuværende situation. At prøve at komme i top fire er en prioritet for os, så min største bekymring er det. Men vi er altid på udkig, og vi arbejder altid for at se, hvordan vi kan forbedre. Forbedringer kan være nødvendige til sommer måske, og vi vil forsøge at sikre, at vi får de rigtige, siger Lampard.

Hakim Ziyech, 26 år, har i flere år været en stor profil i Ajax, og denne sæson har ikke været anderledes. Hidtil har han leveret seks mål og 12 oplæg på 18 kampe i den hollandske liga Æresdivisionen i denne sæson.

Læs også:Medie: Chelsea køber Ajax-stjerne til sommer for 335 millioner

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...