• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

Chiellini: Større pres på Inter og Napoli

Giorgio Chiellini forudser, at det bliver Juventus, Inter og Napoli, som kommer til at kæmpe om det italienske mesterskab i den kommende sæson.

Af marboe

Juventus vandt Serie A i suveræn stil i sidste sæson, og Torino-klubben er atter favorit til at tage Scudettoen i den kommende sæson.

Men rutinerede Giorgio Chiellini ser en smule anderledes på det. Den italienske forsvarsspiller mener således, at der er et større pres på Inter og Napoli, som også bør blive en del af mesterskabskampen.

- Inter havde også truppen til at vinde Scudettoen sidste år, og de er blevet forstærket yderligere i år, så ja, Inter og Napoli er et skridt foran de andre, fortæller han til Calciomercato og uddyber:

- Der er blevet skabt et hul mellem de første tre og resten, i hvert fald på papiret, men det er spillet på banen, der tæller, og det bliver ikke let at vinde. Der vil også være en smule mere pres på dem, fordi Inter var så aktive på markedet, mens et hold med Napolis kontinuitet ikke kan blive ved med at gemme sig.

- Vi er tre hold, som alle har til mål at vinde, men kun én af os kan gøre det.

Juventus vandt sidste år med 11 point ned til Napoli på andenpladsen og yderligere ti point ned til Atalanta på tredjepladsen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...