• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Chiesa og Pellegrini sikrede italiensk sejr mod Spanien

Foto: Getty Images

Italien sikrede sig en vigtig sejr over Spanien i deres første kamp ved U21-EM.

Af tipsbladet.dk

Federico Chiesa var den store profil for Italien, da han med to mål var med til at sikre de italienske værter en 3-1-sejr over Spanien i deres første kamp ved U21-EM. 

Spanierne kom til gengæld bedst fra start, og de sad på spillet i starten, hvor de også kom foran. Ni minutter efter startfløjtet bragte Real Madrids Dani Ceballos nemlig spanierne foran, da han sendte et smukt langskud op i krydset.

Efter en nervøs start fik italienerne kæmpet sig tilbage i kampen, og i slutningen af første halvleg fik Federico Chiesa bragt balance i regnskabet. Fiorentina-profilen driblede ind i feltet og sparkede bolden ind i nettet fra en skarp vinkel med det, der lignede et indlæg.

Men mens nogle profiler imponerede, måtte en af Italiens store talenter desværre udgå med en skade. Roma-profilen Nicolo Zaniolo måtte således forlade banen på en båre umiddelbart før pausen.

Efter pausen fik Italien dog alligevel bragt sig foran, og igen var det Chiesa, der stod for scoringen. Bolden endte tilfældigt for fødderne af Chiesa i midten af feltet, og herfra kunne italieneren nemt sende bolden i mål.

Ti minutter før slutfløjtet kunne italienerne tage endnu et skridt mod sejren, da Spaniens Carlos Soler rev Lorenzo Pellegrini ned i feltet, og dommeren dømte straffespark til Italien. Det tog Pellegrini sig selv af, og han var stensikker fra ellevemeterpletten. Det blev kampens sidste mål. 

Sejren betyder, at Italien rykker op på førstepladsen i gruppe A, hvor Polen, ligesom Italien, også har tre point. I næste runde møder Italien Polen, mens Spanien møder Belgien. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...