• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Christian Eriksen fik ti minutter i Inters storsejr

Foto: Getty Images

Den danske midtbanestjerne fik et kort indhop i Inters sejr over Benevento.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen blev skiftet ind med knap ti minutter igen i Inters storsejr over oprykkerne Benevento onsdag aften.

I startopstillingen havde Antonio Conte foretrukket Arturo Vidal, Roberto Gagliardini og Stefano Sensi på midtbanen, mens danskeren altså var henvist til bænken.

Herfra kunne han se sine holdkammerater få en fremragende start på kampen. Allerede i det første minut kunne Romelu Lukaku sparke bolden i mål fra tæt hold efter et fladt indlæg fra Achraf Hakimi.

Læs også:Sisto-comeback og mulig Wind-debut: Her er Kasper Hjulmands landshold

Efter 25 minutter fordoblede Roberto Gagliardini også føringen med en kraftfuld afslutning, inden Romelu Lukaku scorede sit andet mål i kampen efter 28 minutter med en nem afslutning fra tæt hold. 

Benevento fik reduceret ved Gianluca Caprari efter en slem målmandsfejl af Samir Handanovic i Inters mål, men Inter svarede hurtigt igen, og Achraf Hakimi scorede til 4-1 før pausen. 

Anden halvleg bød også på mål, om end ikke lige så mange. Lautaro Martinez scorede til 5-1 efter 70 minutter med en følt afslutning fra kanten af feltet, og få minutter senere scorede Gianluca Caprari sit andet mål i kampen. 

I løbet af anden halvleg blev midtbanespillerne Nicolo Barella og Marcelo Brozovic skiftet ind, før Christian Eriksen ti minutter før slutfløjtet også blev skiftet ind. Ingen af dem kunne dog øge kampens måltotal. Eriksen havde dog et godt forsøg. 

5-2 blev kampens endelige resultat, og Inter tog de tre point. De har nu seks point efter to kampe. 

Læs også:Koeman spår komet stor fremtid i Barcelona

Læs også:Optakt: FC Midtjylland - Slavia Prag

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...