• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Christian Eriksen prøvet i ny rolle: Håber, at det hjælper ham

Foto: Getty Images

Antonio Conte kommenterer på Christian Eriksens nye rolle.

Af tipsbladet.dk

Efter en måned med lutter bænkpladser var Christian Eriksen pludselig tilbage i Inters startopstilling onsdag, hvor de mødte Fiorentina i Coppa Italia. Og den danske landsholdsstjerne fik endda også lov til at spille alle kampens 120 minutter.

Og det gjorde danskeren i en ny rolle.

I stedet for sin normale plads som offensiv midtbanespiller var Christian Eriksen i en mere tilbagetrukken rolle som playmaker på midtbanen, og efter kampen kom cheftræner Antonio Conte med sine tanker om danskerens mulige positionsskifte.

Læs også:Riza Durmisi skiller sig af med sin agent

- Jeg har altid sagt, at vi skal være gode til at prøve at udnytte gruppens potentiale på alverdens måder, og vi skal kigge overalt. Christian er en positiv fyr, han fortjener meget, siger Antonio Conte til Sky og fortsætter:

- Vi havde muligheden for at træne i en uge, og jeg ville prøve ham i en rolle, hvor vi ikke har en reserve til Marcelo Brozovic, der kan være playmaker. Jeg havde prøvet Nicolo Barella, men han har andre egenskaber, han er en angribende spiller. Vi vil fortsætte med at arbejde med Christian.

- Vi involverer ham i alt, og jeg er nødt til at træffe valg. Jeg håber, at denne kamp kan hjælpe ham med at tro på sig selv og blive mere afgørende.

Læs også:Christian Eriksen afprøvet i ny rolle i Inters pokalsejr

Christian Eriksen, 28 år, har været rygtet væk fra Inter i dette transfervindue, men Antonio Contes nye idé kan måske ændre på det.

I den kommende weekend skal Inter møde Juventus på hjemmebane i Serie A. 

Læs også:Conte afslører: Her er Eriksens nye rolle

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...