• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Christian Eriksens træner usikker på fremtiden

Foto: Getty Images

Inter-træner Antonio Conte har svært ved at pege på, hvad der sker efter denne sæson i klubben,

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen har rundet sit første år i italienske Inter, hvor de i øjeblikket har kurs mod deres første mesterskab siden 2010. For den danske landsholdsprofil har det været en tid med mange op- og nedture.

I denne periode af sæsonen ser det dog ud til, at han har tilspillet sig en fast plads i startopstillingen, men sådan har det bestemt ikke været hele tiden med Antonio Conte som cheftræner for klubben.

Spørgsmålet er efterhånden, hvor længe Inter kommer til at have ham som cheftræner, da han har kontraktudløb i sommeren 2022. Selv prøver han dog ikke at tale for meget om det ved klubbens seneste pressemøde.

- Jeg har ét år tilbage af min kontrakt, men vi må ikke blive distraheret af forskellige ting. Vi skal forholde os fokuserede og tænke på nutiden fra nu til sæsonen er slut, siger han og fortsætter:

- Jeg ved ikke, og jeg kan ikke forestille mig, hvad der kan komme til at ske, lyder det fra Antonio Conte.

Endvidere er det spekulationer i forhold til Inters økonomiske fremtid, men her henviser den italienske træner til det samme om, at de skal have øjnene rettet mod, hvad der kan få klubben til tops.

Christian Eriksen er desuden kommet med på OB's drømmehold af spillere, som de selv har udviklet. Se mere om det her.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...