Video : Tipsbladet
Champions League

City gjorde arbejdet færdigt: Real Madrid sendes ud i mørket

Real Madrid er færdige i Champions League, efter et nyt nederlag til Manchester City. Gæsternes Raphael Varane spillede en uheldig rolle i begge hjemmeholdets mål i 2-1-sejren på Etihad i Manchester.

Pep Guardiola og Manchester City gjorde fredag aften arbejdet færdigt i returopgøret i Champions Leagues-ottendedelsfinaler, da englænderne fredag aften besejrede Real Madrid med 2-1 på Etihad i Manchester.

Hjemmeholdet pressede højt på gæsterne fra kampens start, og det gav allerede pote efter ni minutters spil.

Real Madrid-defensiven havde svært ved at spille sig ud, men i stedet for at sparke bolden væk, mistede Raphael Varane bolden til Gabriel Jesus i eget felt. Jesus kunne blot trille bolden til side til Raheem Sterling, som sikkert sparkede Manchester City på 1-0 og en samlet føring på 3-1 efter 2-1-sejren i Madrid før coronapausen.

Man skal dog aldrig afskrive Real Madrid i Champions League og efter en halv times tid bed Los Blancos da også fra sig.

Rodrygo driblede flot sig selv fri på højrekanten, inden at den unge brasilianer slog et perfekt indlæg ind i panden på Karim Benzema, der headede bolden i netmaskerne. 1-1.

Real Madrid havde dog generelt svært ved at håndtere Citys høje pres, og i anden halvleg blev gæsterne straffet igen. Endnu engang var det Varane, der blev skurken, efter at franskmanden ikke formåede at heade en lang bold langt nok tilbage til Thibaut Courtois.

Gabriel Jesus kom imellem de to, opsnappede bolden og lagde den ind bag belgieren til stillingen 2-1, der også blev kampens endelige resultat.

Det er andet år i træk, at Real Madrid ryger ud i Champions Leagues ottendedelsfinaler, efter at den spanske kongeklub vandt trofæet i både 2016, 2017 og 2018. I sidste sæson blev Real Madrid slået ud af Ajax.

Manchester City er omvendt videre i turneringen og møder nu Lyon i kvartfinalen. Franskmændene slog de italienske mestre fra Juventus ud fredag aften.