• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Benjamin Lillelund

City tilbage på sporet: Jesus viste vejen

Foto: Getty Images

Manchester City kom på sejrskurs igen, da de vandt 4-1 over Burnley.

Af lillelund

Manchester City har efterhånden ikke mange kampe tilbage, hvor de kan tåle af tabe point, hvis de skal vinde mesterskabet, så derfor var en sejr bydende nødvendig på udebane mod Burnley tirsdag aften.

Manchester City fik allerede bolden i kassen seks minutter inde i opgøret, da Gabriel Jesus drejede den ind, men han var klart offside, hvorfor målet helt korrekt blev annulleret.

Jesus tog hævn et kvarter senere, hvor han modtog bolden ved kanten af feltet. Angriberen krøllede bolden i fjerneste hjørne med indersiden.

Raheem Sterling fik en chance lige foran målet, men han misbrugte sin chance på det groveste. I den anden havde Burnley også enkelte chancer, som ikke blev udnyttet.

Gabriel Jesus var på spil i anden halvlegs begyndelse, da han på et indlæg kom først og helflugtede den op i krogen til 2-0.

Manchester City var fuldstændig overlegne efter pausen, og 20 minutter før tid smadrede Rodri kuglen i mål og afgjorde kampen endegyldigt.

Senere ville Riyad Mahrez også være med i festen, da han med en flad afslutning sendte bolden i kassen til 4-0.

Burnley fik lidt af æren tilbage med Robert Bradys reducering til slutresultatet 4-1.

Med sejren går Manchester City op på andenpladsen med bedre målscore end Leicester, der dog har spillet en kamp mindre. I morgen spiller Leicester mod Watford.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...