Video : Tipsbladet
Champions League

Jesus viste vejen, da Manchester City kom tilbage på sporet

Manchester City kom på sejrskurs igen, da de vandt 4-1 over Burnley.

Manchester City har efterhånden ikke mange kampe tilbage, hvor de kan tåle af tabe point, hvis de skal vinde mesterskabet, så derfor var en sejr bydende nødvendig på udebane mod Burnley tirsdag aften.

Manchester City fik allerede bolden i kassen seks minutter inde i opgøret, da Gabriel Jesus drejede den ind, men han var klart offside, hvorfor målet helt korrekt blev annulleret.

Jesus tog hævn et kvarter senere, hvor han modtog bolden ved kanten af feltet. Angriberen krøllede bolden i fjerneste hjørne med indersiden.

Raheem Sterling fik en chance lige foran målet, men han misbrugte sin chance på det groveste. I den anden havde Burnley også enkelte chancer, som ikke blev udnyttet.

Gabriel Jesus var på spil i anden halvlegs begyndelse, da han på et indlæg kom først og helflugtede den op i krogen til 2-0.

Manchester City var fuldstændig overlegne efter pausen, og 20 minutter før tid smadrede Rodri kuglen i mål og afgjorde kampen endegyldigt.

Senere ville Riyad Mahrez også være med i festen, da han med en flad afslutning sendte bolden i kassen til 4-0.

Burnley fik lidt af æren tilbage med Robert Bradys reducering til slutresultatet 4-1.

Med sejren går Manchester City op på andenpladsen med bedre målscore end Leicester, der dog har spillet en kamp mindre. I morgen spiller Leicester mod Watford.