• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

CL-powerranking: Hvem er Europas bedste lige nu?

Foto: Getty Images

Manchester United har vist alvorlige svaghedstegn, mens Liverpool har fået en stærk indledning på sæsonen. Men hvem er favorit til at vinde pokalen med de store ører i denne sæson?

Af gram

Vi er nu halvvejs igennem gruppespillet i Champions League, og tiden er dermed kommet til at gøre status over, hvor favoritterne står netop nu. 

Dortmund fik tæsk i Amsterdam, mens Atlético Madrid tabte hjemme til Liverpool. Messi og Mbappé sikrede PSG en vigtig sejr over RB Leipzig, mens Cristiano Ronaldo reddede kastanjerne ud af ilden for Ole Gunnar Solskjær. Tredje spillerunde bød således på masser af drama, men hvilket hold ser egentligt stærkest ud lige nu?

I parentes bemærket holdets placering i vores seneste powerranking, som blev lavet inden første spillerunde i gruppespillet. 

10: Dortmund (9)
Tirsdagens 4-0-nederlag til Ajax var lidt af en nedtur, men Dortmund har generelt gjort det hæderligt i denne sæson, hvor Erling Haaland allerede er noteret for 13 mål i 10 kampe.

9: Juventus (-)
Efter en skrækkelig indledning har Torino-klubben nu vundet seks kampe på stribe. Ronaldo er væk, men Juventus ligner i højere grad et rigtigt hold nu. 1-0-sejren over Chelsea var særligt imponerende.

8: Manchester United (5)
Resultaterne har absolut ikke været imponerende på det seneste, men omvendt har Manchester-klubben så mange kvalitetsspillere, især Ronaldo, at de ikke kan afskrives. 

7: Atlético Madrid (8)
De spanske mestre tabte til Liverpool efter Griezmanns røde kort, men generelt råder Diego Simeone over en ganske stærk trup. 

6: Real Madrid (7)
Carlo Ancelottis mandskab har haft et par grimme nedture i denne sæson, særligt hjemmebanenederlaget til FC Sheriff. Men Karim Benzema og Vinicius har været flyvende, så madrilenerne skal heller ikke afskrives.

5: Chelsea (1)
Thomas Tuchels mandskab så decideret skræmmende ud i begyndelsen af sæsonen, men i den seneste tid har det set noget mindre overbevisende ud. Lukaku har ikke været oppe i omdrejninger, og onsdag blev belgieren så skadet, hvilket kan blive et problem.

4: Manchester City (3)
Pep Guardiolas mandskab har tabt til Tottenham og PSG i denne sæson, men tirsdagens 5-1-sejr over Club Brugge var ganske imponerende. De engelske mestre slog også Chelsea for nyligt, hvilket også aftvinger respekt.

3: Paris Saint-Germain (4)
Parisernes nye drømmetrio er ikke for alvor kommet op i omdrejninger, fordi Neymar har været ude af form, mens Messi har haft brug for lidt tilvænningstid. Argentineren scorede dog to gange i tirsdagens 3-2-sejr over RB Leipzig, hvor Mbappé var kampens store oplevelse.

2: Liverpool (6)
Jürgen Klopps mandskab har gjort rent bord i Champions League, og Liverpool er det eneste ubesejrede hold i Premier League. Mohamed Salah har været ustoppelig, med 12 mål i 11 kampe. 

1: Bayern München (2)
Det er svært at komme udenom sydtyskerne i øjeblikket. Bankede onsdag Benfica med 4-0, og var søndag foran med 5-0 ved pausen i topkampen mod Leverkusen. Ført an af Robert Lewandowski, der i denne sæson har scoret 16 mål i 12 kampe.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.