• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mathias Høj Jensen

Cole raser over dansker: Han kigger bare fodbold

Foto: Getty Images

Den tidligere engelske landsholdsback var ikke imponeret af danske Andreas Christensens forsvarsspil i nederlaget til West Ham.

Af hoej

Andreas Christensen har fået stor kritik af Ashley Cole.

Den tidligere Chelsea-spiller er ganske utilfreds med den danske midtstoppers forsvarsspil i forbindelse med Michael Antonios mål til 2-1 i onsdagens opgør mod West Ham.

- Uanset hvornår man skal forsvare sit eget mål, skal man have en åben kropspositur for at kunne se bolden og angriberen ud af øjenkrogen. Men han gjorde ingenting. Han kiggede bare på bolden, siger Cole om danskeren til Sky Sports efter kampen.

- Christensen bliver snart nødt til at indse faren og mellemrummene, inden han bare zoner ud i et par sekunder.

Christensen spillede alle 90 minutter i opgøret mod West Ham, der endte med et skuffende nederlag på 3-2 til Chelsea.

Dermed er Chelsea fortsat på fjerdepladsen i Premier League med ét point op til Kasper Schmeichel og Leicester på tredjepladsen i tabellen.

Lørdag skal Frank Lampards tropper igen i aktion. Denne gang tager de hjemme imod Watford på Stamford Bridge i den 33. spillerunde af Premier League.

Opgøret fløjtes i gang klokken 21.00.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...