• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Conte: Derfor lod jeg Eriksen blive siddende på bænken

Foto: Getty Images

Antonio Conte forklarer nu, hvorfor Christian Eriksen måtte blive på bænken i tirsdagens 3-2-sejr over Mönchengladbach.

Af gram

Inter stod inden tirsdagens Champions League-opgør mod Mönchengladbach med det ene ben i graven, men med 3-2-sejren i Tyskland har Antonio Contes tropper nu en realistisk chance for at nå 1/8-finalerne. 

Som så ofte før i denne sæson fik Christian Eriksen lov til at se hele kampen fra bænken af, og efter slutfløjtet forklarede Conte så, hvorfor danskeren ikke blev sendt på banen i den vigtige kamp. 

Læs også: Nej tak: Vil ikke have Christian Eriksen tilbage

- Vi gjorde det godt som hold. Det er uundgåeligt, at midtbanespillerne kan gøre forskellen i sådan en kamp. Glem ikke, at dette var Brozovic' første kamp efter hans positive coronavirus-test. Nicolo Barella spiller konstant, og han har et lægproblem. Vi havde Stefano Sensi og Christian Eriksen (siddende på bænken, red.), som begge kan bidrage med kvalitet, men som ikke kan bidrage med lige så meget defensiv styrke som de andre, lød det ifølge Sky Sport Italia fra Conte.

Løb en risiko
Antonio Conte erkender, at det var risikabelt at lade de tre centrale midtbanespillere spille samtlige 90 minutter. 

- Vi løb en risiko ved at beholde Barella på banen. Brozovic' glidende tackling i sidste minut viser, at han kan være ekstraordinær, når han er determineret. Og Roberto Gagliardini er på alle måder en pålidelig spiller, lød det fra Inter-bossen. 

Inter kan nu spille sig videre fra gruppen i næste uge, hvis italienerne slår Shakhtar Donetsk hjemme, og hvis opgøret mellem Real Madrid og Mönchengladbach samtidig ikke ender uafgjort. 

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...