• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Conte forklarer Eriksen-beslutning: Risikerer at ødelægge spilleren

Foto: Getty Images

Efter to kampe uden spilletid forklarer Antonio Conte fravalget af Christian Eriksen på Inters midtbane.

Af tipsbladet.dk

Inter-træner Antonio Conte insisterer på, at Christian Eriksen har fået masser af chancer og mere spilletid end så mange andre på holdet.

Den danske midtbanespiller har spillet syv kampe i denne sæson - fire som starter - med ingen assist eller mål til følge. Samlet set har Eriksen scoret 4 mål i 33 kampe for Inter siden skiftet fra Tottenham i januar.

Conte har slet ikke benyttet Eriksen i holdets to seneste kampe, og spørgsmålet er, om Eriksen er tiltænkt en rolle i onsdagens Champions League-kamp hjemme mod Real Madrid.

- Mine valg er altid foretaget for Inters bedste. Når jeg mener, at det er passende, så vil han være i stand til at spille fra start eller i løbet af kampen, siger Conte ifølge AFP.

Et af problemerne for Eriksen er, at Inter har en kavalkade af spillere til den centrale og offensive del af midtbanen.

Inter råder blandt andre over Arturo Vidal, Nicolo Barella, Radja Nainggolan, Marcelo Brozovic, Roberto Gagliardini og Ivan Perisic. Og Conte har foretrukket andre end Eriksen på det seneste.

- Eriksen har en vigtig rolle og spillestil både i højre og venstre side. Hvis man tager det fra ham og placerer ham centralt på midtbanen foran forsvaret, så risikerer man at ødelægge spilleren. Det er en taktisk beslutning, siger Conte.

Eriksen er også træt af den manglende spilletid, men affinder sig med trænerens dispositioner.

- Det var ikke, hvad jeg havde drømt om. Folk vil gerne se mig spille, og det vil jeg også selv. Men træneren har andre idéer, og det det må jeg respektere, siger Eriksen ifølge AFP.

I sin tid i Tottenham er Eriksen noteret for 69 mål og 89 assister i 305 kampe for London-klubben.

Inter-direktør Giuseppe Marotta afviser forlydender om, at Eriksen har krævet et klubskifte.

- Eriksen er ikke kommet med et ønske om at skifte klub, siger Marotta ifølge Football Italia

Marotta tilføjer, at klubben generelt ikke vil holde på en spiller, hvis han gerne vil væk. Det er ikke tilfældet for Eriksen lige nu, men hvis det ændrer sig, så er Inter klar til at finde en løsning.

- Vi skal vurdere situationen, men lige for tiden er Eriksen tilgængelig for holdet, siger Marotta.

Eriksen har scoret fem mål i de seneste seks kampe for det danske landshold.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...