• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Conte: Kun italienere går så meget op i formationer

Foto: Getty Images

Antonio Conte slår fast, at englænderne slet ikke er så besatte af formationer som i Italien.

Af tipsbladet.dk

Inter klarede sig ikke længere end gruppespillet i sidste sæsons Champions League, men i denne sæson har Milano-klubben fået den tidligere Juventus- og Chelsea-træner Antonio Conte i spidsen for holdet.

Ved pressemødet forud for Inters kommende kamp mod Slavia Prag gav Conte en opsang til de fremmødte journalister med henblik på, at de fokuserer for meget på formationer, da Conte muligvis stiller op med tre centrale forsvarsspillere til kampen.

- Det er kun i Italien, at man er så fikseret på formationer. Jeg har trænet i England, og det betyder ikke det store for dem. Jeg vil se mod og intensitet. Det er de ting, jeg vil fremhæve, og så betyder resten ingenting, siger Antonio Conte.

Derudover fortæller Conte, at moderne fodbold hele tiden udvikler sig, og man er nødt til at følge med tiden - og selvom der er folk, som har været trænere førhen, som ser anderledes på tingene.

Endvidere mener han, at holdet stadig skal stabiliseres mere, hvis de skal gøre sig gældende i Champions League længere fremme i turneringen.

Kampen mellem Inter og Slavia Prag spilles tirsdag klokken 18.55, og den sendes direkte på TV3 Max.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...