• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Conte om Eriksen: Kan være nyttig

Foto: Getty Images

Antonio Conte antyder, at Christian Eriksen ikke forlader Inter i indeværende transfervindue.

Af tipsbladet.dk

Christian Eriksen har i en længere periode været ude i kulden i Inter, og det har ligget i kortene, at danskeren skulle væk fra Inter i vinterens transfervindue.

Men det er tilsyneladende gået op for Antonio Conte, at Eriksen også kan bruges som længere tilbage på midtbanen, end han i første omgang var tiltænkt, og nu antyder cheftræneren, at Eriksen fortsætter i Milano-klubben.

Læs også:Tror på Eriksen i ny rolle: Andrea Pirlo gjorde det med succes

Eriksen udfyldte rollen som dybdeliggende playmaker i Coppa Italia-opgøret mod Fiorentina, og Conte kan sagtens se danskeren spille samme sted igen.

- Jeg bekræfter bare fakta. Vi skal have mest muligt ud af truppens potentiale. Det er klart, at vi ikke har en anden spiller med Marcelo Brozovic' karakteristika, som kan spille foran forsvaret. Derfor forsøger vi at få det bedste ud af Christian i den rolle.

Læs også:Medie: Inter-ejer i forhandlinger med mulige købere

- Eriksen har indtil videre spillet central midtbanespiller, først som trequartista og nu som playmaker. Det kan være nyttigt at have en spiller, der kan spille flere pladser, siger Conte på pressemødet forud for kampen mod Juventus.

Christian Eriksen spillede alle 120 minutter, da Inter slog Fiorentina ud med 2-1.

Læs også:Svenskere vil købe Christian Eriksen og Co.: Men ekspert undrer sig

Læs også:AC Milan henter ny midtbanespiller

Læs også:Transfer-journalist: Eriksens løn besværliggør Tottenham-comeback

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...