• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League gram

Conte tordner mod Inter-ledelsen: De siger, at jeg skal smile mere

Foto: Getty Images

Inter-cheftræner Antonio Conte langer ud mod Milano-klubbens ledelse, ovenpå fadæsen mod Dortmund.

Af gram

Inter dummede sig tirsdag aften, da italienerne smed en 2-0-føring mod Dortmund i Champions League. 

Antonio Contes tropper måtte således drage tilbage til Milano med et 3-2-nederlag i baggagen, og efter den store skuffelse langer cheftræneren nu alvorligt ud efter klubbens ledelse.

Læs også: Inter-midtbanespiller: Jeg vil dø for Conte

Skal smile mere
Sæsonen er således ikke blevet planlagt tilstrækkeligt kløgtigt, hvis man spørger Conte.

- Der er blevet begået nogle alvorlige fejl i planlægningsdelen. Vi kan ikke både konkurrere i Champions League og i Serie A med sådan en smal trup. Jeg er træt af, at sige det samme igen og igen. Måske skulle de komme herover og sige noget. Jeg håber, at dette (nederlaget til Dortmund, red.) vil få dem til at forstå lidt mere, lyder det ifølge The Guardian fra Conte.

- De siger til mig, at jeg skal smile mere foran tv-kameraerne. Men jeg ender altid med at sige de samme ting, om udviklingsprocessen og om at tage et skridt ad gangen. Drengene giver alt, hvad de har, og de giver den fuld skrue. Jeg kan ikke kræve mere af dem.

Manglende erfaring
Inter-truppen er simpelthen for urutineret, mener Conte.

- Bortset fra Diego Godin, så taler vi om spillere, der aldrig har vundet noget. Hvem kan vi læne os op ad? Nicolo Barella, der lige er kommet til fra Cagliar? Eller Sensi, der lige er kommet til fra Sassuolo? 

Inter er efter nederlaget til Dortmund nu sandsynligvis tvunget til at hente seks point i de sidste to gruppekampe mod Slavia Prag og Barcelona, hvis italienerne vil gøre sig foråbninger om at nå 1/8-finalerne i Champions League.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...