• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Corona-udbrud fortsætter i Inter: Lukker helt ned

Foto: Getty Images

Den italienske storklub er ramt af flere corona-tilfælde i denne uge, hvor hele fem personer med forskellig tilknytning til klubben er testet positiv.

Af tipsbladet.dk

Inters Gaetano Oristanio og Eva Baronova er testet positiv for Covid-19, og som følge heraf er Antonio Contes pressemøde lørdag blevet aflyst.

Det oplyser klubben ifølge Football-Italia.net.

Inter oplyste i torsdags at direktøerne Beppe Moratta, Alessandro Antonello og Piero Ausiolio var testet positiv for Cvis-19, men at førsteholdet aller var testet negativ efterfølgende.

Nu oplyser klubben så, at der er to tilfælde mere af coronavirus i klubben.

Det rejer sig om en af spillerne på klubbens kvindehold Eva Bartonova, der er testet positiv, efter hun har været væk med det tjekkiske landshold.

- Spilleren følger sundheds-protokollerne og er i isolation i Tjekkiet, oplyser klubben.

Den anden, der er testet positiv er ungdomsspilleren Gaetano Oristanio. Både han og resten af ungdomsholdet "følger anvisningerne", lyder det.

Som følge af de to positive test er lørdagens pressemøde med Antonio Conte blevet aflyst af frygt for yderligere smittetilfælde.

- Efter at klubbens direktører blev testet positiv har holdet været i isolation, og afventer yderligere tests.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...