• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Coronavirussen har fået ramt på usårlige Zlatan Ibrahimovic

Foto: Getty Images

AC Milan-angriber Zlatan Ibrahimovic er ifølge det italienske medie Corriere della Sera testet positiv for coronavirus.

Af tipsbladet.dk

Hvis man spørger Zlatan Ibrahimovic selv, er han usårlig, og derfor passer det ikke så godt ind i svenskerens image, at han er blevet testet positiv for coronavirus.

Angriberen, 38 år, der stadig spiller på et højt niveau i AC Milan, kan naturligvis vende den om og sige, at det er coronavirus, der har fået Zlatan Ibrahimovic, men det var ikke lige i svenskerens planer, at han skulle blive syg.

Læs også:EL-klub går transferamok: Forsøger at hente syv spillere før kval-kamp

Det er det italienske medie Corriere della Sera, der skriver, at "Ibra" er blevet syg, og at det kommer i kølvandet på den positive prøve, som holdkammeraten Leo Duarte har afleveret.

AC Milans hjemmeside bekræfter historien, og derfor spiller han ikke Europa League-kvalifikationskampen mod Bodø/Glimt senere torsdag.

Læs også:Dansk kæmpesucces i Norge: Chancen for Superliga-skifte er meget lille

Den 38-årige svensker har fundet sin anden ungdom, lader det til, og senest scorede han to gange for AC Milan, der åbnede sæsonen med en sejr på 2-0 hjemme over Bologna i mandags.

Zlatan Ibrahimovic har tidligere formået at komme tilbage fra alvorlige skader, så det er også ventet, at han kommer sig over virussen. Og mon ikke han snart er klar til at fortælle hele verden via de sociale medier, hvordan hans krop har besejret coronavirussen.

Læs også:Medie: Kevin-Prince Boateng tager til Gytkjærs klub

Læs også:Dagens Double: Måljagt i Milano

Læs også:Onsdagens rygtebørs: Christian Eriksen-konkurrent forlader Inter

---------------------------
Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til clbold.dk-læsere. SE MERE HER.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...