• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Coutinho: Sådan reagerede Klopp på mit Bayern-skifte

Efter sit skifte til Bayern München modtog Philippe Coutinho en lykønskning fra sin tidligere manager, Jürgen Klopp.

Af tipsbladet.dk

Bayern München hentede i sidste måned brasilianske Philippe Coutinho på en lejeaftale i FC Barcelona, hvor opholdet endnu ikke er blevet nogen stor succes.

Coutinho fik debut i 3-0-sejren over Schalke 04 i anden spillerunde, inden han var med fra start, da sydtyskerne knuste Mainz med 6-1 i den efterfølgende runde.

Og den tidligere Liverpool-spiller afslører nu, at Jürgen Klopp, som var manager for Coutinho i Meyserside-klubben og tidligere har stået i spidsen for Dortmund, lykønskede ham med skiftet til Bundesligaen, fordi han mener, at det er en fantastisk liga.

- Han sendte mig en besked og ønskede mig alt det bedste. Han sagde, at Bayern er en fantastisk klub, at Bundesligaen er en fantastisk liga, og at han er rigtig glad for at se mig her, udtaler Coutinho til Bild og sætter ord på sine ambitioner i Bayern:

- Det er min drøm at vinde ligaen, DFB Pokalen og Champions League. Det er ligemeget, hvem vi spiller mod. Jeg vil bare hjælpe holdet.

Coutinho og co. skal lørdag aften på besøg hos Yussuf Poulsens RB Leipzig.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...