• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Lars Gram-Hanssen

Dårligt nyt for Ajax: Frenkie de Jong tvivlsom til Real Madrid-opgør

Den kommende Barcelona-spiller pådrog sig en skade i weekendens nederlag til Heracles, og er tvivlsom til Champions League-braget på onsdag.

Af gram

Ajax er videre til 1/8-finalerne i Champions League for første gang siden 2005/06-sæsonen, og hollænderne har fået en svær lodtrækning. Således er det de seneste tre sæsoners vindere af turneringen, Real Madrid, der kommer på besøg på Johan Cruijff Arena onsdag aften. 

Og nu ser det ud til, at hollænderne må klare sig uden en af holdets største profiler, midtbanespilleren Frenkie de Jong. Den kommende Barcelona-spiller er, ifølge Marca, særdeles tvivlsom til Real Madrid-kampen efter at han pådrog sig en skade i weekendens 1-0-nederlag til Heracles. 

Læs også: Real Madrid tog det hele mod Atlético Madrid

Halter efter i tabellen
Frenkie de Jong skifter til sommer til Barcelona for 560 millioner kroner, men den unge midtbanespiller ser altså ikke ud til at få en forsmag på sine kommende rivaler fra Real Madrid i denne uge. 

Efter weekendens nederlag til Heracles er Ajax nu seks point efter PSV Eindhoven, der indtager førstepladsen i Æresdivisionen.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...