• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dani Alves: Vi er ikke svagere uden Neymar

Foto: Getty Images

Brasilien må undvære en skadet Neymar ved Copa América, men det gør ikke holdet svagere, mener Dani Alves.

Af tipsbladet.dk

Brasilien tog natten til lørdag hul på Copa América på hjemmebane, og det gjorde de med stor succes. Efter en målløs første halvleg besejrede de nemlig Bolivia med 4-0, hvor Barcelonas Coutinho blandt andet stod for to mål. 

Værterne for turneringen er uden deres helt store stjerne Neymar ved slutrunden, da han blev skadet i den sidste testkamp. Dani Alves, der er en af holdets mest rutinerede kræfter, mener dog sagtens, at holdet kan klare sig uden Neymar. 

- Hver gang man spiller for landsholdet og bærer den her trøje, så skal man bevise sit værd. Det gælder både, hvis Neymar er med, eller hvis han ikke er. Vi skal gøre os fortjente til at repræsentere et historisk land.

- Det er klart, at når man har Neymar, så bliver man lidt stærkere. Men holdet bliver ikke svagere uden ham. Han styrker udelukkende dine kvaliteter, men holdet falmer ikke uden ham, siger Dani Alves på en pressekonference ifølge GOAL.

Dani Alves har spillet 110 landskampe for Brasilien. Det er kun overgået af Cafu med 142 og Roberto Carlos med 125 af slagsen. 

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...