• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dansk ekspert om Pickford: Er decideret kritisk

Foto: Getty Images

England står som en af de helt store favoritter forud for EM-slutrunden, men nationen har én svaghed.

Af tipsbladet.dk

Når England søndag tager hul på EM-slutrunden med et opgør mod Kroatien, går nationen ind til kampen som en af de helt store EM-favoritter.

Men nationen har én kæmpe svaghed forud for turneringen, nemlig målmandspositionen.

Det er næppe noget nyt, at England har problemer på målmandspladsen - David Seaman var en anstændig keeper i løbet af 90'erne, men siden har det været folk som David James og Joe Hart, der har vogtet det engelske bur, ligesom også folk som Ben Foster, Rob Green og Fraser Forster har fået minutter for England.

Og nu er det så altså Jordan Pickfords tur.

Men han er et problem, fordi han ganske enkelt laver nogle enorme fejl i ny og næ, og i et interview med Tipsbladet kritiserer tidligere danske landsholdskeeper Peter Kjær målmanden fra Everton.

- Det er forkert at sige, at han intet kan. Han kan lidt af det hele, og man kan få en kamp eller to af ham, hvor han fægter med arme og ben og tager alt. Det helt store problem er bare, at du aldrig ved, hvornår det kommer, siger Peter Kjær til Tipsbladet og forklarer:

- Det er decideret kritisk, at han ikke står mere stabilt, end han gør. Der er en række tekniske og målmandsfaglige ting, han ofte gør forkert, og koblet med hans ustabilitet og fejl er det et betydeligt problem. Og jeg kan love dig, at det her ikke bare er noget, jeg mener, fordi det er nemt og komfortabelt at kritisere en mand på afstand. De har præcis de samme tvivl i England. Man er godt klar over, at man ikke er godt polstret på denne plads, siger Peter Kjær.

England møder foruden Kroatien både Tjekkiet og Skotland. Alle tre kampe spilles på Wembley.

Køb Tipsbladet fredag og læs Peter Kjærs analyse af Englands målmandssituation. Der er også fokus på Finland, som Danmark møder lørdag. Ligesom der er en stor artikel om de franske verdensmestre.

Du køber Tipsbladet sammen med Ekstra Bladet hver fredag.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...