• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

Dansk landsholdsspiller sættes i forbindelse med skifte til AC Milan

Foto: Getty Images

De har allerede Simon Kjær i truppen på en lejeaftale, og nu sættes endnu en dansk forsvarsspiller i forbindelse med et skifte til AC Milan.

Af tipsbladet.dk

Flere danskere har det seneste år taget skiftet til italiensk fodbold og Serie A, og nu bliver endnu en dansk landsholdsspiller sat i forbindelse med et skifte til støvlelandet.

Italien er hårdt ramt af coronavirus lige nu, og det er et spørgsmål, om sæsonen kommer i gang igen, eller om man først spiller fodbold igen på den anden side af sommerferien.

Men trods problemerne holder spillerne sig i gang i det omfang, det er muligt, ligesom klubberne også forbereder sig på at spille igen og på at få åbnet transfervinduet. Der er kontraktforhold, der skal på plads, og der er handler, der skal laves.

Læs også:Avis: Zlatan Ibrahimovic kan blive træner til sommer

Og ifølge Calciomercato er Andreas Christensen en overvejelse i AC Milan.

Det var han også i januar, hvor AC Milan dog fik nej fra Chelsea, og det er svært at se, danskeren forlade London-klubben - i hvert fald ikke billigt. For selv om han ikke spiller alle kampe for Chelsea, er Andreas Christensen vigtig for bredden, og fordi han tæller som egenudviklet spiller i Chelsea.

Men AC Milan vil i hvert fald undersøge muligheden for, om det er muligt at få fingrene i den elegante danske forsvarsspiller, der er 23 år.

Læs også:Her er otte film og serier til at holde fodboldabstinenserne i skak

Milano-klubben har i øvrigt lejet Simon Kjær i dette forår, men på grund af småskader har Danmarks landsholdsanfører, der fylder 31 år torsdag, kun spillet fire kampe indtil videre.

Andreas Christensen har kontrakt i Chelsea frem til sommeren 2022.

Læs også:Paolo Maldini og søn testet positiv for coronavirus

Læs også:Fredagens rygtebørs: United sætter prislab på Pogba

Læs også:Mandagens rygtebørs: Hård kamp om Inter-spids

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...