• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mathias Høj Jensen

Dansk stopper vil ikke væk fra Broen

Foto: Getty Images

Chelsea danske midtstopper Andreas Christensen har kontraktudløb i 2022, og trods rygter om klubskifte ser danskeren sin fremtid i London-klubben.

Af hoej

Andreas Christensen har ikke planer om at forlade Chelsea i sommerens transfervindue.

Det bekræfter han i et interview med Sky Sports.

Den danske midtstopper har tidligere været rygtet til AC Milan, hvor landsmanden Simon Kjær også spiller. Disse rygter har dog intet på sig ifølge Christensen.

- Jeg har aldrig kigget mig omkring efter en ny klub, siger danskeren.

- Jeg har altid haft mit fokus i Chelsea. Jeg har haft min kontrakt, som jeg altid har ønsket at spille til ende, og jeg har altid drømt om endnu mere end det.

Christensen har i indeværende sæson spillet 18 ligakampe for Chelsea. Efter coronapausen har han spillet fuld tid i alle tre kampe i Premier League.

Chelsea er i øjeblikket på jagt efter Leicester, som kun er ét point foran London-klubben i kampen om tredjepladsen i Premier League.

Onsdag aften var Christensen med fra start, da Frank Lampards tropper snublede på udebane med et nederlag på 3-2 til Davd Moyes West Ham-mandskab.

Lørdag skal Chelsea igen i aktion, når de hjemme på Stamford Bridge tager imod Watford i den 33. spillerunde af Premier League.

Opgøret fløjtes i gang klokken 21.00.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...