• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League tipsbladet.dk

David De Gea lurer på spansk klub: Skal måske være klubejer

Foto: Getty Images

Manchester United-målmanden David De Gea bliver nu nævnt som en mulig kommende ejer af Elche fra den næstbedste spanske række.

Af tipsbladet.dk

Den spanske landsholdsmålmand David de Gea ser ud til at have planer om at blive klubejer. Det lader i hvert fald til, at Manchester United-spilleren har øjnene rettet mod den spanske Segunda-klub Elche.

Det skriver det spanske medie Super Deporte.

Læs også:De Gea undskylder til fans efter ny United-blamage

Her bliver der peget på, at målmanden kunne være på vej med et bud på 135 millioner kroner på klubben fra den næstbedste spanske række. Det bliver endvidere meldt, at Elche også er David de Geas fars hjemby, som kunne have betydning for interessen.

Tidligere har man også kunne se målmanden i præsidentboksen til flere af klubbens kampe, men De Gea skulle angiveligt ikke være den eneste, som har følehornene ude efter klubben, da også Christian Bragarnik bliver nævnt som en mulighed.

Læs også:Manchester United lider smertefuldt nederlag til Newcastle

Hvis det ender med, at United-keeperen bliver klubejer, så er han ikke den eneste spanske topspiller, der ejer en klub. Det samme gælder Barcelona-forsvarsspilleren Gerard Pique, som har købt FC Andorra.

Selv ser det dog ikke ud til, at han skal nogen steder, da han har underskrevet en kontrakt med sin engelske klub, som varer frem til sommeren 2023.

Læs også:Småskadet: Pogba rejser ikke med til Holland

Læs også:Officielt: De Gea skriver under på ny Manchester United-kontrakt

Læs også:Vestergaard sikrede Southampton-point mod skuffende United

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...