• Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Clbold på:
Hold dig opdateret - følg Clbold på:
Champions League Mads Bye Marboe

David Luiz om Arsenal-skifte: Lampard havde andre planer

David Luiz om Arsenal-skifte: Lampard havde andre planer
Foto: Getty Images

David Luiz og Frank Lampard havde forskellige planer for Chelseas sæson, og derfor valgte brasilianeren at skifte til Arsenal.

Af marboe

Frank Lampard overtog styringen i Chelsea inden denne sæson, og den engelske manager valgte på sidste dag af transfervinduet at skille sig af med David Luiz.

Den brasilianske stopper skiftede til bysbørnene fra Arsenal, og ifølge Luiz selv var uenigheder om planerne i Chelsea udslagsgivende for, at han valgte at forlade Stamford Bridge.

- Det var en stor fornøjelse, sagde David Luiz indledningsvist efter sin Arsenal-debut og 2-1-sejren over Burnley til ESPN Brasil.

- Det er en ny udfordring i min karriere. Jeg besluttede mig for at kæmpe for andre ting, og jeg nød det på den bedst mulige måde. Frank (Lampard red.) havde andre planer i år, så vi snakkede sammen, og han gjorde det klart, at han havde andre idéer end mig.

- Og så fik jeg denne mulighed for at komme til Arsenal, som er en fantastisk klub. 

David Luiz spillede 248 kampe for Chelsea over to perioder.

Fokus

Optakt: Benfica - Ajax
Optakt: Benfica - Ajax

Ajax kan med en sejr i Lissabon sikre sig en plads i ottendedelsfinalerne. Kasper Dolberg har stadig sit første mål i turneringen til gode, og der findes næppe en bedre anledning end denne for dans...

Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain
Optakt: Napoli - Paris Saint-Germain

Franskmændene ligger på tredjepladsen i gruppe C med fire point efter tre runder, og har derfor brug for et godt resultat tirsdag aften mod et Napoli-hold, der var uheldige med ikke at vinde i det ...

Optakt: Atlético Madrid - Dortmund
Optakt: Atlético Madrid - Dortmund

Diego Simeones tropper har i den grad brug for at revanchere sig efter 4-0-afklapsningen i Tyskland for to uger siden. Men spanierne kan få meget svært ved at nå førstepladsen, selv med en sejr i t...